Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het nummer voor het maken van een afspraak is: 0592-398210.
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Contact assistente
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Afspraaktijd
Per afspraak worden er 10 minuten voor u gereserveerd. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda. Zo kunnen we het uitlopen zoveel mogelijk beperken.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Terugbelspreekuur
Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. U belt naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag, op een ander tijdstip terug. Gestreeft wordt om dit tussen 11.00 en 12.00 uur te doen. Mocht u op dat moment niet thuis zijn proberen we het op een later tijdstip weer. Door de drukte kan het ook zijn dat u pas na 17.00 uur wordt teruggebeld.

Uitslagen
Bel voor uitslagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

eConsult
Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. 
Inloggen eConsult